Iris 176

Vakantiebungalow in de Charante

Omschrijving

Iris 176 is rustig gelegen op een eigen perceel van circa 800 m2 aan de Rue des Magnolias 176 op Village le Chat. Naast een ruime woonkamer met open keuken, beschikt deze bungalow over drie slaapkamers, twee badkamers, een berging en een ruime garage. De open keuken bevat een kookplaat, afzuigkap, koelkast met vriesvak, oven, magnetron en vaatwasser. De woonkamer heeft een open haard en is aangesloten op satelliet-TV en internet (wifi). Twee slaapkamers beschikken ieder over twee eenpersoonsbedden. Bij deze slaapkamers is een badkamer met ligbad (combidouche), wastafelmeubel en toilet gerealiseerd. De derde slaapkamer bevat een tweepersoonsbed en heeft een eigen badkamer met douche, wastafelmeubel en toilet. Aan de buitenzijde van de bungalow vindt u een afsluitbare berging met koelkast, diepvriezer en wasmachine. De ruime garage is toegankelijk vanuit de berging of direct via de buitenzijde via een kanteldeur met loopdeur.

De bungalow is volledig ingericht, tot en met servies en beddengoed.

Het perceel is toegankelijk vanuit de toegangswegen op het park. Rondom het perceel bevinden zich afscheidingen van o.a. volwassen laurierhagen. Verder beschikt het perceel over een aangelegde tuin met betegeld en gemeubileerd terras en eigen parkeerplaats voor de garage. Aan de achterzijde is de bungalow gelegen aan een bebost groenperceel dat niet bebouwd zal worden.

De bungalow verkeert in goede staat van onderhoud, zowel aan de binnen- als aan de buitenzijde. Alle woonvertrekken zijn voorzien van elektrische radiatoren. Ook de infrastructuur van het park is goed onderhouden. De bungalow is geschikt voor eigen permanente bewoning, gebruik als eigen vakantiewoning en/of verhuur als vakantiewoning voor derden.

Foto's

Verkocht

Deze woning is inmiddels verkocht.